BELDEMİZE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GREYDER GÖNDERİLDİ.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından beldemize gönderilen greyder için başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Sayın Ekrem İmamoğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediyesinde bizlere yardımcı olan tüm dostlarımıza  greyderimizi ilçemize getiren 2 şoför arkadaşımıza ve emeği geçen Belediye personelimize teşekkür ediyorum. Greyderimizin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Haydar ŞAHİN

Çağlayan Belediye Başkanı